AZ ÚT A MINŐSÉGHEZ...

Az út a minőséghez...

 

- A felhasznált anyagokról –

Amikor megszületett a fejünkben a gondolat, hogy babaágyneműkkel szeretnénk foglalkozni, abszolút laikusként kezdtünk el anyagokat keresni a termékeinkhez. Már ennél a lépésnél rá kellett jöjjünk, hogy ez elméletben sokkal egyszerűbb feladatnak tűnt.

Amikor már volt egy lista a kezünkben, hogy mely nagykereskedéseket érdemes felkutatni, akkor nekivágtunk, és bejártuk az összeset. Hol több, hol kevesebb sikerrel.
Nem szerettünk volna megalkudni, és egy elfogadhatót találni, mindenképpen a tökéletesre törekedtünk. Így további hosszas keresésbe kezdtünk, aminek eredményeképp rábukkantunk egyre, ami elsőre abszolút megfelelt az elképzeléseinknek.

Gyorsan beszereztük a szükséges anyagokat, és elkezdtük a mintadarabok legyártatását. Ez egy nagyon hosszas folyamat volt, hiszen vannak olyan termékeink, melyeknél teljes egészében mi voltunk a „designerek”, a színek összeválogatása mellett a termékek formáját is tekintve. Mindeközben szükségesnek bizonyult új varrodát is találni, s rengeteg idő eltelt mire azt mondtuk, igen, mostmár végre jó helyen vagyunk.

Az első mintadarabok gyönyörűek lettek, olyannyira, hogy meg is könnyeztük a végeredményt, és izgatottan siettünk haza, hogy tesztelés alá vessük a késztermékeket.
Sajnos az eredményt is megkönnyeztük, de azok már nem örömkönnyek voltak. Az elkészült termékeink 2 féle anyagból/színből álltak, melyek a mosás során teljesen összefogták egymást, annak ellenére, hogy ilyen abszolút nem fordulhatott volna elő. Ekkor már tudtuk, újra anyagokat kell keressünk, s elölről kezdjük az egész folyamatot.

Szerencsére, ekkor már hónapok óta a projektünkön dolgoztunk, így némi tapasztalattal, már kissé gyakorlatiasabban, nagyon gyorsan sikerült új anyagokat találnunk, amik meglehetősen ígéretesnek bizonyultak, s méginkább közelebb álltak a szívünkhöz és elképzeléseinkhez.

Szerencsére a tesztelések során is kiállták a próbát, így most már biztosan, nyugodt szívvel vállalunk garanciát a termékeink minőségére.

Miért válassz minket?

  • A felhasznált külső anyagok prémium minőségű, 100% öko-tex minősítéssel rendelkeznek, baba- és gyermekbarát, antiallergén és vegyszermentes.
  • Színét és formáját többszöri mosás után is megtartja.
  • Csakis pihe-puha pamut anyagokkal dolgozunk, és a varázslatos extra-puha minkyvel.
  • Bizonyos termékeinket, 100%, környezetbarát, bambusz anyagokkal készítettük.
  • A töltőanyagok magas minőségű, antiallergén poliészter anyagok, melyek a mosás során sem állnak össze.
  • Mindegyik anyagunk/termékünk minősége le van tesztelve, így senkit nem érhet csalódás.
  • Sok termékünk készült azonos színnel/mintával, így akár komplett szetteket is vásárolhatsz, amik passzolni fognak egymáshoz.
  • És válassz minket azért is, mert kisbabád is minket választana!

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok