MIÉRT A RÓKA?

Miért a Róka?

Körülbelül -pont- egy évvel ezelőtt gondolkoztunk el először azon, hogy milyen nevet is adhatnánk a mi kis második “szerelemgyerekünknek”? (Az elsők természetesen a lányok mindkettőnknek.:))

Mi is legyen a márkánk neve?!...

Mint az ilyenkor lenni szokott, rengeteg opció megfordult a fejünkben, így többek között a “Babyshop”, “Baba webáruház”, “Babaágynemű webshop”, “Babaágynemű design”, különböző állatkák, virágok, formák, figurák, egyszóval nagyjából úgy minden :) 

 

Nem akartunk átlagos nevet, nem akartunk beállni a sorba, mert ez az egész amit létrehoztunk, nem átlagos.

Számunkra semmiképpen nem, mert átlagon felül tol(t)unk bele minden energiát, kitartást, küzdelmet, szeretetet, hitet, és ezenkívül rengeteg minden mást is. 

Azt tudtuk, már nagyon a kezdetek kezdetén, hogy a babagyneműink különlegesek és nagyon vagányak lesznek, a minták elsősorban állatos, vidám, színes, mindenképpen a megszokottól eltérő, mert ezt is egyedinek éreztük a piacon. 

A “babatextil” viszonylag gyorsan megszületett, érdekes, hamarabb mint a “Foxi”. Így már csak egy jól csengő “kiegészítőt” kellett találjunk hozzá. 

Nem akarok hazudni vagy egy szép hosszú törtetet leírni, hogy miért lett éppen “Foxi” vagy melyikünk mondta ki először, mert fogalmam sincs. Két dologban vagyok biztos! Az egyik, hogy engem egy szép emlék köt a rókához, Katának pedig az egyik kedvenc kabalája. A másik, hogy a rókát illetően abszolút egyetértés volt. 

 

Így lettünk a Foxi Babatextil. Jól cseng, könnyen megjegyezhető, cuki, kedves, babás, vagány, akárcsak a termékeink. 

Így lettünk mi az itthoni piacon egyedüli         “ rókás bababolt ”, übercuki rókás babaágyneműk és sok más állatkás babaágyneműk megálmodói és gyártói. :) 

 

Köszönjük, hogy Te is itt vagy velünk!

https://foxibabatextil.hu/hu/agynemuk/3-reszes-szett

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok