RÓLUNK

Gyermekkori barátságunkat megerősítette, amikor kiderült, egyszerre várunk kisbabát. 2017-ben jöttek világra kislányaink, és az azt megelőző időszakban kismamaként, és azóta is nagyon sok időt töltünk azzal, hogy a legjobb minőségű termékeket keressük fel számukra. Ezzel egy időben szembesültünk azzal, hogy az elvárásainknak csak nagyon kevés olykor egyáltalán nem megfelelő termékkínálat áll rendelkezésre.

Mivel célunk, hogy gyermekeinknek a legjobbat tudjuk adni, létrehoztuk a Foxi Babatextilt, mely biztosan tökéletes választás mindenki számára. Nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy a felhasznált anyagok prémium minőségűek legyenek, a minta és színválaszték széles körben kielégítse az igényeket, és hogy a gyártás során, körültekintően, precízen és kifogástalanul járjanak el a kivitelezők, akik az általunk megálmodott kompozíciókat, ötleteket valósítják meg.

Az ehhez a szükséges és minden igényt kiszolgáló anyagokat egy külföldi nagykereskedés biztosítja számunkra. Minden termékünkhöz felhasznált textíliák bababarát (100% öko-tex) minősítéssel rendelkeznek, számos tesztelésnek alávetettük őket, s így biztosíthatjuk, hogy az ígért minőségért mi magunk vállalunk garanciát.

Szeretnénk egy olyan közösséget építeni, ahova Te is, mint tökéletesen elégedett vásárló tartozhatsz, szeretnénk örömünket lelni abban, hogy saját gyermekeink mellett, Nektek is a legjobbat adhassuk!

Kata & Kitti

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok